Petrochem A/S – Skandinavisk distributør af Petro-Canada! - Avancerede smøremidler og olier fra Petro-Canadas unikke teknologi

NSF (Fødevare) registrerede Smøremidler

pc_purity

Vælg et produkt i menuen og læs mere, her har du også muligheden for at hente forskelligt materiale om produkterne!

Petro-Canada kan tilbyde fødevareproducerende kunder følgende produkter og ydelser

Purity FG & HT baseolien

Purity FG smøremidler samt Calflo FG fødevaregodkente varmetransmissionsolier er formuleret på Petro-Canada’s 99,9% rene baseolie, der er produceret ved hjælp af Petro-Canada’s patenterede HT raffineringsteknologi tilsat specielle additiver, der sikrer sammen egenskaber som ikke fødevaregodkente smremidler.

Purity FG & anvendelsesområder

De fødevaregodkendt produkter kan uden problemer bruges til alle applikationer- også de steder hvor et fødevaregodkendt produkt ikke er påkrævet

En komplet fødevaregodkendt produktserie

Petro-Canada er verdens største producent af hvide olier, som er den vigtigste ingrediens i fødevaregodkendte smøremidler. Petro-Canada’s Purity produktgruppe består af 22 produkter, hvor de fleste konkurrenter kun tilbyder 3 til 4 forskellige produkter. Det er således muligt at købe alle smøremidler fra en og samme pålidelige producent – såvel godkendte, som ikke godkendte smøremidler.

Service

Petro-Canada har veluddannede og erfarne distributører. Salgs- samt teknisk personel tilbyder assistance og viden til at optimere og effektivisere produktionen, således at kunden opnår besparelser i driftsøkonomien.

Godkendelser

Har alle relevante fødevaregodkendelser som følger: NSF H1, USDA H1, CFIA, AQIS, Croatian Government, New Zealand Min. Of AG. Godkendte. Kosher & Pareve Godkendte.

Purity FG & besparelser

Purity FG produkterne er formuleret med henblik på optimering og dermed store besparelser til følge blandt andet på følgende områder:

– Færre produktionsstop
– Mindre slidtage på udstyret
– Lavere vedligeholdelsesomkostninger
– Større produktivitet

Hvorfor bruge fødevaregodkendte smøremidler?

Herunder findes en række artikler der er gode eksempler på, hvorfor det er en god ide at bruge fødevaregodkendte smøremidler.
Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med, ikke at havne i denne udheldige situation.

Fødevareskandaler truer eksport

ØK sagsøger Arla for 70 millioner