Petrochem A/S – Skandinavisk distributør af Petro-Canada! - Avancerede smøremidler og olier fra Petro-Canadas unikke teknologi

Duron motorolie testimonials

Her finder du udtalelser fra vores kunder om Duron motorolie

 

 Stokholm Transport

”Jeg kan helt klart mærke, at bilen med Petro-Canadas motorolie kører længere pr. liter diesel end med den normale motorolie. Da diesel og olie er en stor udgift, bliver det til en kæmpe økonomisk besparelse, når vi kører så meget.” Siger Thomas Stokholm som er ansvarlig for at holde Stokholm Transports 48 store, topmoderne DAF XF105 trucks toptunet med service og vedligehold.

Læs testimonial fra Transportfirmaet Stokholm Transport her!

 

Nukissiorfiit, Grønland

“Petro-Canadas DURON XL Synthetic Blend 15W40 hjalp os med at rense vores motorer og gav en anslået
besparelse på 300 liter dieselbrændstof om dagen.” siger Palle Bue Madsen, Team Coordinator og forsætter “Motorens smøreolieforbrug har også vist sig at være faldet efter skiftet til DURON XL Synthetic Blend 15W-40. Samtidig skal vi ikke mere tilsætte dyre additiver for at reducere lakbelægningerne, da de ikke opstår længere.”

Læs testimonial fra Nukissiorfiit her!

 

Video fra Henrik Tabur, Turbo’s Autoteknik

 

[Billede på vej!]

Privat person Kurt Vestergaard Nielsen:

Jeg har meget tiltro til olien, der er sindssyg god. Den kan sagtens holde til at køre 30.000-45.000 km mellem olieskiftene, men Ford foreskriver 20.000 km. Da jeg sidste år skrottede min Ford, skilte jeg motoren ad. Efter 499.000 km og heraf 479.000 på Petro-Canadas olie var der ingen slidmærker at se, og jeg kunne stå og kigge ned på rene stempler. En af mine kammerater har kørt 380.000 km på samme olie i en benzinbil ligeledes uden problemer. Desværre er der ikke ret mange tankstationer som sælger Petro-Canada. Mange bilejere køber derfor alt for billig og tyktflydende motorolie til deres biler, men der er altid en grund til, at en olie er billig,” siger Kurt Nielsen der kører med Petro-Canadas olie på sin privat bil.

Læs testimonial fra Kurt Vestergaard Nielsen her!

 

Privat person Michael Randsøe:

“Jeg læsser ofte en stor trailer for at køre i sommerhus i Sverige, så jeg har virkelig et tungt kørselsbehov, men bilen trækker alt uden vrøvl. Det er den bedste bil jeg har haft. Jeg kendte ikke turboproblemet, da jeg købte den og blev meget oprørt over branchens afvisning af problemet. Uden hjælp fra Turbos autoteknik havde jeg stået med en nærmest usælgelig bil til 400.000 kr. Jeg tror, at når først den canadiske olie bliver kendt af almindelige bilister, forsvinder mange af deres problemer.” Siger Michael Randsøe som kører med Duron motorolie fra Petro-Canada

Læs testimonial fra Michael Randsøe her!

 

Privat person Per Olsen:

Træt og ærgerlig over store og hyppige værkstedsregninger overvejede Per at sælge bilen, men vægrede sig, da vognen passer familiens behov, perfekt i størrelse og har masser af muskler til at trække en campingvogn. Per Olsen fik Duron E 0W-40 fra Petro-Canada på bilen, nyt bundkar og fjernet oliesien til turboen. Per har siden kørt 25.000 km på olien, der har renset sod og slam ud i oliefiltret.

Læs testimonial fra Per Olsen her!