Petrochem A/S – Skandinavisk distributør af Petro-Canada! - Avancerede smøremidler og olier fra Petro-Canadas unikke teknologi

Aquabaz®

Aquabaz-logo

Vores organiske og biologisk nedbrydelige granulat er hjørnestenen i vores Aquabaz produktgruppe.

Aquabaz er et organisk hydrofob absorberingsgranulat til brug på vand. Produktet har flere unikke egenskaber bl.a. kan nævnes uovertruffen flydeevne og stor absorberingsevne. Dette gør Aquabaz nemt at bruge i forhold til flere af de andre produkter på markedet, daAquabaz udlægges direkte på forureningen og omgående begynder at absorbere og indkapsle den flydende forurening og derved nedsætter reaktionstiden.

Produktets 100% nedbrydelige egenskab sammenholdt med den fremragende absorberingsevne på minimum 6,3 gange egenvægten gør Aquabaz til et miljørigtigt forureningsbekæmpelsesprodukt til brug i et skrøbeligt habitat. Ser man på brugen af Aquabaz over tid, resulterer det i bl.a. miljømæssig oprydning, nemmere håndtering, bedre arbejdsmiljø og væsentlig reducerede drifts og deponi omkostninger.

Aquabaz er fremstillet af genbrugsmaterialer fra nypapirindustrien og efter den endelige forædling fremstårAquabaz som markedets bedste absorberingsprodukt til flydende forureningsabsorbering på vand.

 

Gå til produktoversigt, klik her