Petrochem A/S – Skandinavisk distributør af Petro-Canada! - Avancerede smøremidler og olier fra Petro-Canadas unikke teknologi

Aquabaz®

Aguabaz-WOilOnly-logo

Aquabaz W-OilOnly granulatet suger kun olie, benzin og kemikalier – ikke vand. Produktet er fremstillet af hydrofobe cellolusefibre. Granulatet blæses ud over vandet.
Velegnet som absorberingsspærre. Flydegarantien er minimum 12 døgn og produktet har en absorberingsevne på minimum 6.7 x egenvægten. Nedbryder oliens klæbeeffekt og indkapsler lugt.

Data: 1 sæk/5 kg/volumen 50 Liter/absorbering 34 Liter.

aquabaz-w-oilonlyProduktbeskrivelse og Datasikkerhedsblad

Aquabaz-SLANGER-logo

Aquabaz ABSORBERINGSSLANGE & FLYDESPÆRRE
Dette produkt er 100% vandafvisende og suger alle typer olie, kemikalier og benzin m.v. Produktet har en garanteret flydetid på 12 døgn. Spærren indeholderAquabaz W-OilOnly. Udlægning sker fra kaj eller båd og er udviklet til brug i havnebassiner, doks, kystnære strækninger, søer, floder og vandløb.

Data: Ø 7,5 cm x 120 cm/Ø 7,5 cm x 300 cm/absorbering 8/20 Liter
Ø 20 cm x 1250 cm/Ø 20 cm x 2500 cm/absorbering 220/440 Liter

aquabaz-absorberingsflydebom

Aguabaz-SMC-logo

Aquabaz SMC SPÆRRE
Permanent spærren kan lægges ud på kort tid, 50 m på ca. 3 min. Lægges ud fra båd eller fra land. Produktet kan renses og genbruges, hvis den ikke er lagt som permanent. Kommer med anker og kædelod. Permanent
spærre i polyethylen. Data: H 60 cm x 2500 cm/vægt 28 kg. H 120 cm x 5000 cm/vægt 60 kg.

aquabaz-permanentbomProduktbeskrivelse og Datasikkerhedsblad

Aquabaz-MÅTTER-logo

Aquabaz MÅTTER
Vores måtter er fremstillet af pressede (nonwowen) hydrofobe cellolusefibre, som kun suger olie og andre kulbrinteholdige væsker – ikke vand. Måtterne er velegnede til at suge olie, kemikalier, benzin osv. på vand. Fx. bruges de til at lægge på vandoverfladen, efter absorberingsspærren er lagt ud, eller på et fast gulv hvor der er olie og vand.

Data: 1 stk/300 grm2/40 cm x 50 cm/absorbering 1 Liter

aquabaz-padsProduktbeskrivelse