Petrochem A/S – Skandinavisk distributør af Petro-Canada! - Avancerede smøremidler og olier fra Petro-Canadas unikke teknologi

Terrabaz®

Terrabaz-LIGHT-logo

Terrabaz LIGHT er et halvskarpt granulat på ca. 310 grm per liter. Dette gør produktet velegnet til brug på værkstedet eller i produktionshallen. Produktet suger olie, benzin m.v. før det suger vand. Terrabaz LIGHT er et rent organisk materiale, 100 % biologisk nedbrydeligt og silikatfrit således at det ikke støver. Produktet har en aktiv absorbering og nedbryder desuden oliens klæbeeffekt.

Absorbering: min. 3 x egenvægt.

Data: 1 sæk/10 kg/volumen 32 Liter/absorbering 30 Liter Produktbeskrivelse og Datasikkerhedsblad.

terrabaz-light

Terrabaz-HEAVY-logo

Terrabaz HEAVY er et skarpt granulat på ca. 460 grm per liter. Udviklet til inde og udendørs brug. Er særligt velegnet til asfalt og ubehandlet beton. Produktet suger olie, benzin m.v. før det suger vand. Rent organisk materiale, 100 % biologisk nedbrydeligt og silikatfrit således det ikke støver. Produktet har en aktiv absorbering og nedbryder samtidigt oliens klæbeeffekt
Absorbering: min. 3 x egenvægt.

Data: 1 sæk/10 kg/volumen 22 Liter/absorbering 30 Liter. Produktbeskrivelselseog Datasikkerhedsblad

terrabaz-heavy

Terrabaz-SLANGER-logo

Terrabaz INDUSTRISLANGER indeholder TerrabazLIGHT granulat. Produktet indkapsler alle væsker i fibrene og er velegnet til at lægge rundt om en drejebænk, CNC-maskine eller andre steder, hvor spild skal kontrolleres – enten permanent eller ad hoc.

Data: Ø 7.5 cm x 120 cm/absorbering 6 Liter per stk.
Ø 7.5 cm x 300 cm/absorbering 15 Liter per stk

terrabaz-tubes

Terrabaz-MÅTTER-logo

Terrabaz MÅTTER består af rene pressede cellolusefibre, som suger op til 18 x egenvægten. Produktet er velegnet til brug på værkstedet eller i produktionshallen hvor der drypper olie og væsker fra maskiner og rør eller som supplement ved direkte absorbering.

Data: 1 stk/300 grm2/40 cm x 50 cm/absorbering 1 Liter

terrabaz-padsProduktbeskrivelse