Petrochem A/S – Skandinavisk distributør af Petro-Canada! - Avancerede smøremidler og olier fra Petro-Canadas unikke teknologi

Terrabaz®

Biologisk nedbrydelige absorbent til land

Terrabaz absorbering


Vores organiske og biologisk nedbrydelige granulat er hjørnestenen i vores Terrabaz produktgruppe.

Terrabaz er et organisk universal absorberingsgranulat til inden- og udendørs brug. Produktet har flere unikke egenskaber bl.a. kan nævnes en aktiv absorbering. Terrabaz er nemt at bruge i forhold til flere af de andre produkter på markedet, da Terrabaz ikke har brug for en udefra kommende aktivering men derimod omgående begynder at absorbere og nedbryde den flydende forurening og derved nedsætter reaktionstiden.
Produktets fremragende absorberingsevne på minimum 3 gange egenvægten gør Terrabaz billigere i brug i forhold til ler og sten granulater, da disse kun absorberer omkring 0,7 gange egenvægten. Ser man på brugen afTerrabaz over tid vugge til grav, resulterer det i bl.a. hurtigere oprydning, mindre løft, bedre arbejdsmiljø og væsentlig reducerede drifts- og deponiomkostninger.
Terrabaz er fremstillet af genbrugsmaterialer fra fødevareindustrien og efter den endelige forædling fremstår Terrabaz som markedets bedste absorberingsprodukt til alle former for flydende på en fast overflade.

Gå til produktoversigt, klik her

Testimonial fra Falck